Over ons

Maurice Keiren (1964) maurice

Na het afsluiten van een rechtenstudie in Nijmegen en een studie Fiscaal Recht in Tilburg is Maurice gaan werken bij een gerenommeerd Belasting Advies Kantoor in Venlo.

Na enige jaren werd de beslissing genomen om als zelfstandige verder te gaan. Zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit de fiscale en financiële dienstverlening.

Linkedin: nl.linkedin.com/pub/maurice-keiren/3b/431/938

Marjolein Crommentuijn (1965) schilderijMarjolein (1)

Na het behalen van SPD I en SPD II en vele jaren ervaring op diverse grotere accountantskantoren werd in 1997 de stap genomen om als zelfstandige verder te gaan.

De hoofdtaak van Marjolein bestaat uit het samenstellen van jaarrekeningen, boeken van administraties en verzorgen van aangiften Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting en Omzetbelasting.

Ilja Haelermans (1971) ilja

In 2006 werd ons team versterkt met Ilja. Ook zij heeft een relevante opleiding genoten en vele jaren ervaring in de accountancy.

Haar werkzaamheden bestaan eveneens uit het samenstellen van jaarrekeningen, boeken van administraties en verzorgen van de diverse aangiften.

Marian Elbers (1961) marian

Vanaf 2007 is Marian werkzaam bij Keiren Advies Vof. Haar werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het boeken van administraties en verzorgen van de bijbehorende aangifte Omzetbelasting.

Ook is Marian het aanspreekpunt voor de eventueel gevoerde loonadministratie.